Close
Iași 700259, Romania Strada Silvestru nr 22A
0232 257-176
Open hours: Mon - Sat 8.00 - 18.00

Bine ai venit în magazinul nostru online!

Partenerul tău din 1991

Înființat în 1991, magazinul nostru dedicat armelor, munițiilor și accesoriilor de vânătoare a fost o prezență de încredere pe piața din România de mai bine de trei decenii.

Situat în inima orașului, suntem cunoscuți pentru gama noastră variată de produse de înaltă calitate, serviciile personalizate și angajamentul nostru față de siguranța și satisfacția clienților noștri.

Oferim o gamă completă de arme de vânătoare, de la cele clasice și tradiționale până la cele mai moderne și tehnologizate modele. Echipa noastră de experți în armament este întotdeauna disponibilă pentru a oferi consultanță specializată și asistență în alegerea armei potrivite pentru nevoile și preferințele fiecărui client.

Veți găsi o selecție extinsă de muniții de vânătoare, accesorii și echipamente necesare pentru orice pasionat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unor lunete de vânătoare de înaltă precizie, îmbrăcăminte, echipamente specializate sau a altor accesorii esențiale, suntem aici pentru a vă satisface toate nevoile.

În plus față de serviciile oferite la magazin, vă punem la dispoziție și un poligon de tir sportiv de primă clasă, care completează experiența noastră și îi ajută pe clienții noștri să-și îmbunătățească abilitățile de tragere.

Poligonul nostru de tir sportiv este echipat cu cele mai moderne facilități și echipamente, oferind un mediu sigur și confortabil pentru practica și perfecționarea tirului.

Indiferent dacă sunteți un începător în căutare de instrucțiuni și îndrumare sau un trăgător experimentat în căutare de un loc de antrenament de înaltă calitate, poligonul nostru vă poate satisface toate nevoile.

Echipa noastră de instructori calificați este întotdeauna disponibilă pentru a oferi sfaturi și asistență personalizată, ajutându-vă să vă dezvoltați tehnicile și să vă atingeți obiectivele de tragere.

Cursurile noastre autorizate sunt concepute pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a manevra armele și munițiile în mod responsabil și în confirmatatea cu legea. De asemenea, promovarea cursului și diploma, asigură posibilitatea de a intra în posesia permisului de armă.

Indiferent dacă sunteți interesat de tir sportiv, vânătoare sau autoapărare, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi resursele și suportul de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a vă bucura la maxim de pasiunea pentru trageri.

Siguranța este prioritatea noastră principală în toate activitățile desfășurate, iar regulile de securitate și legile sunt respectate întotdeauna pentru a asigura o experiență sigură și plăcută pentru toți clienții.

Vă invităm să ne vizitați magazinul și poligonul pentru a experimenta calitatea și profesionalismul!

Echipa noastră

Profesioniști în domeniul armelor și munițiilor te așteaptă!
Joel Warren

Joel Warren

owner
Andre French

Andre French

sales manager
Earl Marshall

Earl Marshall

sales manager
Dale Adams

Dale Adams

sales manager

Sign up for course

BOOK RIGHT NOW

We offer fun and exiting firearms classeswith talented and certified instructors

Learn more
Phone: 0232 257-176
Strada Silvestru nr 22A
Iași 700259, Romania